Menü
microsoft
Forrás: BerenyiSoft

Három új vezető kinevezését jelentette be a Microsoft Magyarország a regionális szintű szervezeti átalakítások részeként.

Új üzletfilozófiája szerint felhő- és mobilitás orientált globális nagyvállalatból az intelligens felhő és az azt támogató intelligens perifériák globális piacvezető vállalata kíván lenni a Microsoft. Az új technológiák az értékesítés módját, ezzel a cég szervezetét is átalakítják.

A vállalat ennek megfelelően a teljes partner együttműködési modelljét átalakítja. A vállalati és a partnerkapcsolati üzletág élére Törökné Nagy Mónikát nevezték ki. Elődje, Vass Gábor Kelet-Közép Európai partner fejlesztési igazgatóként irányítja a cég régiós partnerstratégiáját. Törökné Nagy Mónika az elmúlt 15 évben vezető technológiai és telekommunikációs nagyvállalatoknál dolgozott magyar, illetve regionális marketingvezetőként.

A szervezeti változások a lakossági szegmenset is érintik. A Microsoft globális szinten hat értékesítési régiót hozott létre a lakossági termékek és a hardver eszközök értékesítési üzletágának az irányítására. Az európai térségen belül kialakított országcsoportok egyike lett a Csehország, Szlovákia és Magyarország hármasát magába foglaló régió, melynek vezetője a korábbi magyarországi lakossági üzletágigazgató, Szabó Péter lett.

Szintén regionális pozíciót kapott a korábbi magyarországi jogi igazgató, Simándi Andrea is: ő a jövőben a vállalat európai adatvédelmi ügyeiért, különösen a közelgő Európai Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) való ügyfél-megfelelés támogatásáért lesz felelős (European Data Protection Attorney). Magyarországi utódja Kozma Zoltán, aki korábban a DLA Piper nemzetközi ügyvédi irodánál dolgozott ügyvédként, ahol a technológia, média és telekommunikáció csoport vezetője volt.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2032 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Magda Szczawinska

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4386 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Teszt Cég Kft.

A legkeresettebb cégek: