Menü
20170619_KAR6308.jpg
Forrás: Árvai Károly/kormany.hu

Csak elsőre meglepő, hogy az alapvetően a vezetékes technológiában jelen lévő infokommunikációs megoldásszállítók érdeklődjenek az 5G technológiák iránt.

Több tucat más iparági szereplő, érdekképviseleti és szakmai szervezet, valamint államigazgatási szereplő mellett az Invitech Solutions is alapító tagként vállal szerepet a nemrégiben megalakult Magyarországi 5G Koalíció munkájában. A társaság kompetenciái és infrastrukturális adottságai azonban nagyban hozzájárulhatnak a technológia széles körű hazai elterjedéséhez – fogalmaz a cég közleménye.

Az 5G nem egyszerűen egy új generációs mobil technológia és platform. A megoldás új típusú üzleti modelleket, a számos résztvevő szolgáltató minőségileg új együttműködését is igényli. Az egymásra épülő távközlési és informatikai szolgáltatások konvergenciája, az egyéni és az üzleti felhasználók körében zajló digitalizáció, az IoT-megoldások térnyerése minőségileg új lehetőségeket jelentenek a felhasználóknak. Az adat- és sávszélesség igénynövekedés nemcsak a szolgáltatói, hanem az úgynevezett felhordó hálózatokat is komoly kihívás elé állítja.

Az Invitech Solutions optikai hálózata lehet az egyik meghatározó elem a látványosan növekvő forgalom kiszolgálásában. A társaság adatközponti infrastruktúrája pedig a komoly technológiai előrelépést jelentő 5G rendszer-architektúra fontos eleme lehet. Az Invitech Solutions emellett olyan komplex informatikai megoldásokat is nyújt, amelyek elterjedésében az 5G új lehetőségeket jelenthet – teszi hozzá a közlemény. A társaság, a rendelkezésére álló infrastruktúrát és tudást mozgósítva aktív szerepet kíván betölteni a nemrégiben létrejött 5G Koalíció munkájában.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2032 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Magda Szczawinska

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4386 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Teszt Cég Kft.

A legkeresettebb cégek: