Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap

 

 

Idén a Boscolo New York Palace Budapest adott otthont az itbusiness hagyományos szezonnyitó fogadásának. Az itbusiness leadership award díjat idén a Vodafone Magyarország Zrt. és a HumanoIT Kft. pályázata érdemelte ki, különdíjat a MOHAnet Mobilsystems Zrt. kapott. Az év véleményformálója Doransky (Dobó Mátyás) lett.

 

Az itbusiness évadnyitó partijaként jegyzett Inside itbusiness 2010 idén egy új funkciót is betölt az eddigieken túl. Évadnyitásról van szó most is, és persze a környezet is ehhez méltó. 2010 májusában azonban hivatalosan véget ért a gazdasági recesszió. Jelentős változások és még nagyobb munkálatok folytak a nyáron, hogy a megváltozott piaci környezetben a cégek valóban felkészülten érkezzenek vissza az őszi piacindulásra.

 

Így az Inside gála és az erre az alkalomra készített Nagykönyv az első igazi „ict-esemény” a válság lezártát követően. Ki élte túl a válságot? Ki nem? Vagy ki az, aki nemcsak egyszerűen túlélte, hanem győztesen jött ki az elmúlt két év nehézségeiből? A Nagykönyv és az Inside erre is mutat egyfajta tükröt.

 

Mutatott is, hiszen minden eddiginél nagyobb érdeklődést, közel 330 főt vonzott Dorothy a Boscolóba. Az idei rendezvény az „Óz a csodák csodája” világát mint közgazdasági allegóriát idézte. Sziebig Andrea rövid, stratégiai prezentációja pedig az itbusiness megerősödését, az elmúlt évben realizált profitnövekedését és a kiadónál elindult ict alapú média-tudásközpont felállását mutatta meg.

 

Az immár hagyományosnak mondható fogadáson adták át a magazin kiadója által életre hívott itbusiness leadership award díjat; hetedik alkalommal talált gazdára ez az iparági elismerés.