Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap

ProgramSiegbert Tarrasch a huszadik század egyik legjobb sakkjátékosa és sakkszakírója volt. Ez még nem lenne elég ahhoz, hogy az ITB ict-világot megmozgató konferenciájának szalagcímére kerülhessen. Úgy gondoljuk, hogy a vezércsel mindenki számára ismerős nyitás a sakkban. Nos, Tarrasch az elsők között volt, aki ezt a veszélyes lépéskombinációt ellenlépések sorozatával blokkolni tudta. A Tarrasch-védelem új korszakot indított a sakk világában, azzal, hogy már a játszma elején bebiztosította alkalmazóját a vezércsel ellen.

 

Emlékeznek még a 2008. év végére? Hát, a nemzetközi gazdaság beadta a vezércselt az üzleti szereplőknek. Van, aki már csattanós reakciót adott, van, aki még mindig a megfelelő ellenlépésen dolgozik. Bízunk benne, hogy az ITBusiness & Technology megújult konferenciaként az Önök Tarrasch-védelmének kidolgozásához  járult hozzá! Amit ehhez adni tudtunk: az ict-piaci trendek vizsgálatát, értelmezését a szakmapolitikai és gazdasági elit segítségével; a legmodernebb üzleti stratégiai elméletek és nemzetközi üzletfejlesztési rendszerek ict-alkalmazásainak felvonultatását; az ict-piac kommunikációs stratégiáinak feltérképezését.

 

Reméljük, minden kedves vendégünk hasznos új gondolatokkal és értékes kapcsolatokkal gazdagodott. Mindenkinek köszönjük a részvételt.

Az eseményhez kapcsolódó kiadvány cikkei elérhetők itt.

A konferencián készült videók elérhetőek innen.