Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
DEAL_2016_580px
Forrás: ITB

Ki ne emlékezne a Kockásfülű nyúl történeteire? Mármint azokra a menedzserekre gondolunk, akik generációs hovatartozásuk okán a magyar rajzfilm tanulságos történetein nőttek fel. Mit is tudott a kockásfülű nyúl? Hát, minden reggel felkelt, tornázott, majd elindult a megfigyelő állásába.

Távcsövét magához ragadta, és igazságtalanságok, helyrehozandó problémák után kutatott a közelben és a távolban egyaránt. No de nemcsak kutakodott, hanem amint rátalált egy megoldandó feladatra, azonnal odarepült fura propeller füleivel, és hozzákezdett a konfliktusok elsimításához. Sok kis epizód került anno levetítésre, de a végkifejlet mindig ugyanaz volt: rámutatni az erősségekre, segíteni az önbizalomhiányban szenvedőket, és helyretenni a nagy egóval bírókat, ráadásul mindezt úgy, hogy a végén kialakuljon a win-win szituáció, és mindkét fél boldogan integessen a munkáját befejezvén a terepet azonnal elhagyó „menedzsernek”.

Szükséges még magyaráznunk az analógiát? Nem valószínű. Azt viszont el kell mondanunk, miért most van aktualitása ennek a kockásfülű hozzáállásnak! A menedzserek életében soha nem volt még olyan fontos, hogy egyszerre egyfajta stratégiai látásmódot és operatív irányítást is biztosítsanak a siker érdekében. Az üzleti élet legnagyobb kihívásai adottak: munkaerőhiány, értékesítési szervezet építésének nehézségei, motiváció a kollégák megtartása érdekében. Ezek megfelelő stratégiai, menedzsment és konkrét módszertani tudás nélkül ma már nem mennek. Vagyis megkerülhetetlen, hogy kockásfülű barátunktól ezeket megtanuljuk!

A DEAL konferencia idén több szempontból is rendhagyó lesz. Egyrészt maga a konferencia egy országos tudásközpont forgószínpad első állomása, melyet 6 vidéki régióközpont meglátogatása is követ, változatlan, de lokálissá alakított programmal. Másrészt a konferencia programja mögött álló tudás valóban lekövethetően egyedi, hiszen nemzetközi szinten elsőként az értékesítési stratégiáról, menedzsmentről, módszertanról szóló könyv tudásanyagára épül az esemény váza, mely könyvet egyébként a tudás elvihető formájaként is biztosítunk is a résztvevők számára. (Az első 100 regisztráló ajándékba kapja a könyvet tőlünk.)

Az esemény részletes weboldala

Kapcsolódó anyagok

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2032 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4386 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Teszt Cég Kft.

A legkeresettebb cégek: