Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap


 

Budapest, 2012. augusztus 29. – Idén az Európa Hajó adott otthont az IT-Business Publishing (ITB) hagyományos szezonnyitó fogadásának.

Kiadónk itt jelentette be szeptember végén induló új kiadványát, az itboard magazint, és átadta a szakmai zsűrik és az olvasók által megszavazott díjait.

 

Olvasóinknak és ügyfeleinknek három gazdasági szegmensből készítettünk ízelítőt az itboard magazinból az Inside ITB 2012 rendezvényre megjelenő „Az ict-piac nagykönyve 2012” című évkönyvben.

Ebben az évkönyvben idén is publikáltuk az ict-iparág legsikeresebb szakembereinek toplistáját, amely a felkért szakmai zsűri és az olvasók szavazatai alapján állt össze. Az év legsikeresebb ict-menedzsere 2012 díjban Vinnai Balázs, az IND Kft. ügyvezetője részesült.

 

Az év ict-véleményformálója díj hatodik alkalommal talált gazdára. Ebben az évben közel 4 ezer szavazat érkezett 21 iparági szereplőre, bloggerre, szakmai szervezetre vezetőjére. Az itbusiness magazin online olvasói idén Rónai Balázsnak (Abesse) szavazta meg a díjat.

 

Nyolcadik éve talál gazdára a kiadó által életre hívott itbusiness leadership award iparági elismerés. A szerkesztőség mellett négytagú, független, szakmai zsűri értékelte a beérkező pályázatokat.

A Projektfejlesztés kategória nyertese idén az RT5 Taxi Holding Kft. Pályázatuk témája: E-Taxi, E-számla, integrált vállalatirányítási rendszer a társaság komplex szolgáltatás innovációja webre, illetve okostelefonra.

A termékfejlesztés kategória győztese az IP Systems Kft., pályázatuk témája: Rugalmas gázkereskedelem tőzsdei alapokon

Az idei különdíjat MOHAnet Zrt. nyerte a mobil Egészségőr termékfejlesztéssel.

 

Pontosan 10 évvel ezelőtt került sor az első Inside rendezvényre, amely egyfajta szezonnyitó eseménnyé vált a hazai ict-társadalomban. Az ITB kiadó az idei Inside 2012, „back to the business” partiján jelentette be új kiadványának, az itboard havi magazinnak az elindítását. A lap nevéhez kapcsolódó helyszínen, a rendezvény kreatív koncepciójának megfelelően egy hajó fedélzetén, azaz a boardon.

A nemzetközi médiavilágban teljesen egyedülálló magazin öt különböző gazdasági szektor közép- és felsővezetőit szólítja meg, miközben egyfajta kommunikációs felület teremt az ict-világ és a gazdasági szektorok (jármű-közlekedés, szépség-egészség, pénzügy, ingatlan-lakáskultúra, energetika-közművek) között. Ami a kiadvány tartalmát illeti, azt egyedi tartalmi felosztás és stílus jellemzi: nem egy klasszikus magazint jelentet meg a kiadó, sokkal inkább az öt szegmensről szóló vezetői összefoglalók gyűjteményét. S teszi ezt olyan köntösben, amely összetéveszthetetlen a többi médiatermékkel. A havilap első száma szeptember 25-én jelenik meg.