Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
miroslav_koren
Forrás: pcpress.rs

A Kaspersky Lab Miroslav Kořent nevezte ki Kelet-Európáért felelős igazgatójának, aki Prágából fogja vezetni a vállalat kelet-európai csapatát. Felelős lesz a B2C szegmens, valamint a digitális és vállalati kiberbiztonsági üzletág hosszú távú üzleti növekedéséért és nyereségességéért a teljes kelet-eutópai régióban.

Miroslav Kořen 14 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik az IT-ágazatban: korábban programozói, értékesítési és menedzsment feladatokat látott el a szektor vezető vállalatainál.

A Kaspersky Labhoz a SUSE-től érkezik, ahol évről évre jelentősen növelte a bevételt Csehországért és Szlovákiáért felelős igazgatóként. Dolgozott az SAP-nak, az Oracle-nak és a Capgemininek is többek között. MBA fokozatát a prágai egyetemen szerezte, csehül, németül és angolul beszél folyékonyan. Mindenféle sportot szeret, de leginkább a futballt és a futást, Prága mellett egy kis faluban él.

“Nagy várakozásokkal tekintek a Kaspersky Lab Kelet-Európáért felelős vezetési feladataira, mivel jelentős növekedési potenciált látok ebben a régióban. A Kaspersky Lab nagyon erős alapokkal rendelkezik, kitűnő a helyi csapatunk és az egyéni és vállalati felhasználóknak az iparág egyik legjobb megoldását kínáljuk, illetve egyedülálló fenyegetettségi jelentéseket és képzési eszközöket nyújtunk. Terveim között szerepel, hogy vállalkozási ismereteimet felhasználva, növeljem a vállalat régiós piaci részesedését, különös tekintettel a vállalati szegmensben” - mondta Miroslav Kořen, aki közvetlenül Ilijana Vavan, Európáért felelős ügyvezető igazgató felé jelent.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2032 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Magda Szczawinska

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4386 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Teszt Cég Kft.

A legkeresettebb cégek: