Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
infobal_tanc
Forrás: InfoBál

Február 24-én, immár negyedik alkalommal rendezik meg az infokommunikációs szektor legelőkelőbb éves rendezvényét, az InfoBált. Az eseménynek idén is az InterContinental ad otthont.

Az InterContinental Budapest szálloda báltermében február 24-én este felhangzik a himnusz, és ezzel veszi kezdetét az ICT-szektor különleges, éves társasági eseménye, ahol az innovatív iparág képviselői a konzervatív hagyományok szerinti formalitásokhoz igazodva farsangolnak.

Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos a bál védnökeként támogatja az infokommunikációs ipar rendezvényét, amely a báli szezon igazi ékköve. Az est háziasszonya Csisztu Zsuzsa lesz, a programban pedig fellép Szulák Andrea, valamint Südi Iringó is, aki társulatával nyitja meg a táncot.

Az InfoBál idén is szervez jótékonysági aukciót az est vendégei számára, akik értékes és különleges tárgyakra, művészeti alkotásokra licitálhatnak csendes licit formájában. A befolyt összeg teljes egészében a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolát támogatja.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2032 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Békés Balázs

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4386 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Teszt Cég Kft.

A legkeresettebb cégek: